POLETNA PLESNA PREPLESAVANJA

Vabimo vas na poletna plesna preplesavanja, na katerih boste z vašim plesnim učiteljem Danijelom Mišonom osvežili osvojeno znanje in si plesno obarvali večer.

Skupaj bomo plesali od 20.00 do 21.30 v Kazini v Šiški (Vodnikova 155):
– v torek, 2.7.2024
– v četrtek, 25.7.2024
– v ponedeljek, 19.8.2024 in
– v sredo, 11.9.2024

Cena poletnih plesnih preplesavanj znaša 15,00 eur / osebo / posamezni termin.

Na posamezen termin preplesavanja se lahko prijavite do 24 ur pred posameznim terminom. Plačilo uredite hkrati s prijavo v Studionautu (prijava brez plačila ni možna).

V primeru odjave ste do vračila plačila upravičeni le v primeru pravočasne odjave – do 14. ure na dan preplesavanja. S posameznega termina se odjavite na enak način kot ste se prijavili.

Na posamezen termin preplesavanja se morata prijavita oba – tako plesalka kot plesalec vsak s svojim računom na spletni strani www.studionaut.si. Prijava preko elektronskega naslova ni več možna.

Na spletni strani www.studionaut.com se prijavite v svoj račun s svojim elektronskim naslovom in geslom, ki ste ga sami določili ob prvi prijavi. Če se prijavljate prvič, boste morali urediti uporabniški račun.

V koledarju se pomaknite na termin preplesavanja, ki bi se ga želeli udeležiti in pri izbranem terminu kliknite na gumb “Prijava” in uredite plačilo.

Za pomoč pri prijavi smo vam na voljo po telefonu 031/362-526 in na info@kazina.si v času dežurstva na vpisu v Kazini (https://www.kazina.si/2024/06/26/dezurstvo-v-casu-poletnih-pocitnic/).

Veselimo se poletnih plesnih druženj in vam želimo sončno in plesno poletje,

ekipa Kazine